3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı gördü! 'Türkiye’de aynı yaşta olan herhalde yoktur'

3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı gördü! 'Türkiye’de aynı yaşta olan herhalde yoktur'

Amasya’da yaşayan 126 yaşındaki Ayşe Bayrı, yıllara meydan okuyor. Bayrı, şimdiye kadar 3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı gördü. Bayrı ile seçim çalışmaları sırasında tanıştığını belirten Yeni Mahalle Muhtarı Celal Lafçı, 'Türkiye’de aynı yaşta olan herhalde yoktur' ifadelerini kullandı.

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan ve 3 padişah ile 12 cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 126 yaşındaki Ayşe Bayrı, yıllara meydan okuyor.

Osmanlı'nın son üç padişahı Sultan II. Abdülhamit, Sultan V. Mehmed Reşad ve Sultan VI. Mehmed Vahdeddin ile Mustafa Kemal Atatürk'ten Recep Tayyip Erdoğan'a kadarki 12 cumhurbaşkanının dönemlerine tanıklık eden Ayşe Bayrı'nın 5 çocuğu 20 de torunu var.

'TÜRKİYE'DE ONLA AYNI YAŞTA OLAN YOKTUR'

1 Temmuz 1898 doğumlu Bayrı ile seçim çalışmaları sırasında tanışan Yeni Mahalle Muhtarı Celal Lafçı, “Ayşe ninemiz 126 yaşında. Türkiye’de aynı yaşta olan herhalde yoktur. Mahallemizde yaşaması ayrı bir gurur verici” dedi.

rrrrreee.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN