29 Ekim'de plan yapanlar dikkat! 4 gün tatilde hava nasıl olacak? 26-27-28-29 Ekim hava durumu...

29 Ekim'de plan yapanlar dikkat! 4 gün tatilde hava nasıl olacak? 26-27-28-29 Ekim hava durumu...

29 Ekim için plan yapanlar dikkat! 4 günlük tatilde hava nasıl olacak? 26-27-28-29 Ekim hava durumu...

Uzun bir tatil planı yapanlar için sevindirici haber geldi. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamalara göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla uzayan tatil boyunca yurt genelinde hava koşulları tatilcilerin yüzünü güldürecek.

TATİL PLANI YAPANLAR İÇİN İDEAL HAVA ŞARTLARI

İstanbul, İzmir, Bursa, Kars, Ankara... TÜM YURTTA SICAK HAVA HAKİM! Meteoroloji yeni haritayı yayınladı!

Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı gününü kapsayan bu 4 günlük süreçte, 81 ilde etkili olacak hava durumu açıklandı. Meteoroloji kaynaklarına göre, tatil boyunca genel olarak güneşli ve ılıman hava şartları hakim olacak. Tatilciler için adeta fırsat niteliğindeki bu koşullar, açık hava etkinlikleri ve geziler için uygun bir zemin sunacak.

TATİLCİLER İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER: HAVA SAKİN VE GÜNEŞLİ

Meteoroloji saat vererek uyardı: Sıcaklıklar zirveyi görecek

Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan tahminlere göre, tatil süresince ülke genelinde serin, ama aynı zamanda güneşli bir hava bekleniyor. Özellikle doğa gezileri, sahil yürüyüşleri ve açık hava aktiviteleri planlayanlar için bu sakin hava koşulları ideal olacak. Hava Forum'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tatil planı yapanlara duyuru: Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günü ülke genelinde güneşli ılık/serin bir hava bekliyoruz. Sakin bir hava olacak, tatillik..." ifadeleri yer aldı.

TATİLCİLERE UYARI: HAVA KOŞULLARI YİNE DE DEĞİŞEBİLİR

Her ne kadar bu süreçte genellikle güzel bir hava bekleniyor olsa da, tatilcilerin anlık değişen hava koşullarına karşı dikkatli olmaları öneriliyor. Plan yapmadan önce güncel hava durumu raporlarını takip etmek ve bölgesel hava değişikliklerine karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN