1986 model Toros arabasını verip iPhone 16 Pro Max aldı! Şaşırtan takas sosyal medyada gündem oldu

1986 model Toros arabasını verip iPhone 16 Pro Max aldı! Şaşırtan takas sosyal medyada gündem oldu

Apple'ın yeni iPhone 16 Pro Max telefonundan almak isteyen vatandaş, Renault Toros arabasını takas yaparak amacına ulaştı. İşte detaylar...

Balıkesir'in merkez ilçesinde, 1986 model Renault Toros model otomobil, Apple iPhone 16 Pro Max model akıllı telefonla takas edildi. Sıra dışı alışveriş, bölge halkının ve sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Takas sırasında, araç sahibi ve telefon sahibi bir araya gelerek el sıkıştı ve ellerindeki telefon ile aracın anahtarını gösterdi.

TARAFLAR ALIŞVERİŞTEN MEMNUN

Halktv'de yer alan habere göre, takas sonrası yapılan açıklamalarda, her iki taraf da alışverişten memnun olduğunu dile getirdi. Araç sahibi, "Toros eski model olmasına rağmen klasik araba tutkunları için oldukça değerli" dedi. Telefon sahibi ise yeni iPhone 16 Pro Max ile hayatına dijital bir dokunuş yaptığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN