19 gündür kayıp olan Sevgi Gülden Yalçıner'in cesedi Kızılırmak'tan çıktı: Bordür taşına bağlayarak köprüden atılmış

19 gündür kayıp olan Sevgi Gülden Yalçıner'in cesedi Kızılırmak'tan çıktı: Bordür taşına bağlayarak köprüden atılmış

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 19 gün önce kaybolan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner'in ölümüyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde Yalçıner'in tabancayla vurularak öldürüldüğü ve vücuduna bağlanan bordür taşıyla birlikte Kızılırmak'a atıldığı belirlendi. Cinayetle ilgili olarak kadının iki kardeşi, sevgilisi, yeğeni ve bir akrabası gözaltına alınarak tutuklandı.

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 25 Eylül'den beri kayıp olan Sevgi Gülden Yalçıner'in cinayete kurban gittiği kesinleşti. Yapılan incelemelerde Yalçıner'in tabancayla vurularak öldürüldüğü ve vücuduna bağlanan taşla birlikte Kızılırmak'a atıldığı ortaya çıktı. Kardeşleriyle arasında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşadığı öğrenilen Sevgi Gülden Yalçıner'in kardeşlerinin tutuklandığı öğrenildi.

25 EYLÜL'DE KAYBOLMUŞTU

Yalçıner'in ilçeye bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu gerekçesiyle jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerince bölgede ve Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmıştı.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, kadının cesedine 13 Ekim'de Karakeçili ilçesi Çeşnigir Köprüsü yakınında Kızılırmak'ta ulaşmıştı.

5 TUTUKLAMA

Soruşturma kapsamında cinayet şüphesi üzerine 12 zanlı gözaltına alınmış, kadının kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U. ile D.G. ve D.U. tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN