14 gündür her yerde aranıyordu: Marmaris'te kaybolan Rus turist ölü bulundu

14 gündür her yerde aranıyordu: Marmaris'te kaybolan Rus turist ölü bulundu

Moskova’dan Marmaris’e tatil için gelen ve doğa yürüyüşü sırasında kaybolan 48 yaşındaki Natalya Somova’nın cansız bedeni, 14 günlük arama çalışmaları sonucu deniz kıyısındaki bir uçurumun dibinde bulundu. Kesin ölüm sebebi otopsiyle belirlenecek.

Moskova'dan Muğlal'nın Marmaris ilçesine tatil için gelen 48 yaşındaki Natalya Somova, 17 Ağustos'ta kaldığı otelden doğa yürüyüşü yapmak üzere ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. 19 Ağustos'ta ülkesine dönmesi gereken Somova'nın ailesi, kendisinden haber alamayınca kayıp ihbarında bulundu.

9947292.jpg

İhbar üzerine başlatılan arama çalışmalarında, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu Somova’nın en son İçmeler Mahallesi'ndeki Karya yürüyüş yoluna gittiği tespit edildi.

9947288.jpg

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

AFAD, jandarma, emniyet, sahil güvenlik ekipleri ve çok sayıda gönüllü, Marmaris’in sarp arazilerinde günlerce süren aramalar gerçekleştirdi. İlk olarak sarp arazide Moskova’dan yapılmış bir alışveriş fişi bulundu.

9947291.jpg

Ardından, 14. gününde, uçurum kenarında bir cep telefonu bulundu. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından, ekipler halatlarla inerek uçurumun dibinde, denizden sahil güvenlik ekipleri ve havadan dron ile bölgede arama yapıldı.

9947293.jpg

Çalışmalar sonucunda denize yakın bir bölgede Natalya Somova'nın cansız bedenine ulaşıldı.

9947294.jpg

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELİRLENECEK

Somova'nın cesedi sahil güvenlik ekiplerince denizden çıkarıldı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor. Kadının kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN