12 bin kilometre uzaktan gelip İstanbul'daki turistleri böyle soydu! Meğer aranıyormuş

İki ayrı otelde turistlerin içinde değerli eşyalarının olduğu çantalarını çalan yabancı hırsız, kamera görüntülerinin incelenmesiyle yakalandı. Güney Amerika'dan gelen adamın, kesinleşmiş hapis cezasının oluduğu ve arandığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

İstanbul'un Fatih ilçesinde geçen ay Macaristanlı turist B.K.'nın kaldığı otelin lobisinden çantası çalındı. İçerisinde 3 bin euro, 4 bin TL ve 100 bin Macar forinti olan çantasıyla cep telefonu çalınan turist, polise şikayetçi oldu.

TURİSTLERİN ÇANTALARINI HEDEF ALIYOR

Halktv'de yer alan habere göre, ertesi gün aynı bölgede bu kez Cezayirli turist F.Z.L.'nin çantası çaldı. İçinde 800 euro, 70 bin Cezayir dinarı ve cep telefonu bulunan çantasını çaldıran Cezayirli turist de polise başvurarak şikayetçi oldu.

Yapılan hırsızlık olayı ile ilgili İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kamera görüntülerine yansıyan kişinin 67 yaşındaki Uruguaylı Hector A.B. olduğu belirlendi.

12 BİN KİLOMETRE YOLU HIRSIZLIK İÇİN GELMİŞ

Güney Amerika ülkesi Uruguay'dan hırsızlık yapmak için gelen Hector A.B.'nin daha önceden 2 suç kaydının olduğu ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ortaya çıktı. Olay saonrası tutuklanan Hector A.B., tutuklanarak cezavine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN