1.500 kişi Trabzon’a geliyor: Limana demir attılar

1.500 kişi Trabzon’a geliyor: Limana demir attılar

Astoria Grande Kruvaziyeri Samsun Limanı’na Demir Attı. Sıradaki durak Trabzon

Rusya’nın Sochi kentinden yola çıkan ve toplamda 1.500 kişiyi taşıyan Astoria Grande kruvaziyeri, 1.058 Rus turist ve 442 mürettebatıyla birlikte Samsun Limanı’na demir attı. Kruvaziyer turizminin başlamasıyla birlikte bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayan Astoria Grande, iki haftalık bir aranın ardından yeniden Samsun’a geldi.

PEKÇOK İLÇEYİ GEZDİ

Kruvaziyer, İzmir, İstanbul ve Bartın gibi durakların ardından Samsun’a ulaştı. Gemideki turistler, Samsun ve Amasya’da çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleyecekler. Samsun’da konaklayacak olan misafirler, Bandırma Gemi Müzesi, Samsun Müzesi, Cumhuriyet Meydanı, Amazon Köyü, alışveriş merkezleri, plajlar ve Vezirköprü gibi yerlerde vakit geçirecekler. Amasya’ya gidecek olan turistler ise Amasya Müzesi, Çakallar Tepesi gezisi ve şehir turu ile bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedecekler.

Astoria Grande, akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a doğru yola çıkacak. Bu ziyaret, kruvaziyer turizminin bölgeye sağladığı ekonomik ve kültürel katkıları bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN