Gökhan Gönül, UEFA'nın en iyi 11'inde yer aldı

Gökhan Gönül, UEFA'nın en iyi 11'inde yer aldı

Sezon başı yaşadığı sakatlıktan ötürü formasından uzak kalan Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül, 2 kez haftanın 11'ine seçilmesinin ardından şimdi de grup aşamasının en iyi kadrosunda yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nu Norveç ekibi Molde'nin ardından ikinci sırada bitiren ve son 32 turuna kalmaya hak kazanan Fenerbahçe'de grup aşamasında oynanan 6 maçın ikisinde haftanın en iyi 11'ine girme başarısı gösteren Gökhan Gönül, aynı zamanda bu turun en iyi ilk 11'inde de kendisine yer buldu. 

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, 30 yaşındaki başarılı oyuncu Krasnodar'ın İsveçli stoperi Granqvist ve Liverpool'lu sağ bek Clyne ile birlikte grup aşamasının en iyi üç defans oyuncusundan biri seçildi. 

Sezon başı Shakhtar maçı öncesi yaşadığı akatlıktan ötürü uzun süre formasından uzak kalan ve ligin başlangıcında formayı Şener Özbayraklı'ya teslim eden Gökhan, sakatlık dönüşünde takımdaki yerini yeniden kazanmayı bildi. Yıldız oyuncu Avrupa Ligi'nde 4 maç forma giydi ve bu maçların hepsinde 90 dakika oynadı.

Grup aşamasının en iyi 11'i şu şekilde oluştu:

Fahramann, Clyne, Granqvist, Gökhan Gönül, Mertens, Silva, Hofmann, Lamela, Bobadilla, Aduriz, Callejon.

15-12/15/avrupa-ligi-11.jpgGökhan Gönül Avrupa Ligi'nin en iyi ilk 11'inde yer buldu. / FOTOĞRAF: UEFA.COM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN