Galatasaraylı futbolcular primi unuttu

Galatasaraylı futbolcular primi unuttu

Performans olarak başarısız bir grafik yakalayan Galatasaraylı futbolcular 25 Ekim 2015'ten bu yana (111 gün) prim alamıyor.

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışının gerisinde kalan ama Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe doğru emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, en son 25 Ekim 2016 tarihinde başarı primi aldı.

Galatasaray sınıfta kaldı

Hürriyet'in haberine göre teknik direktör Mustafa Denizli’nin göreve gelişi ile bu sezon 3 maç üst üste kazanması halinde (Türkiye Kupası grup maçları hariç) galibiyet primine hak kazanacak olan Galatasaray, böylece sınıfta kaldı.

En son Fenerbahçe maçında prim aldılar

4 aydır galibiyet primine hak kazanamayan sarı kırmızılılar en son Hamza Hamzaoğlu döneminde 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe deplasmanında yönetimin jesti ile yarı prim almıştı.

Oyuncular, 25 Ekim’den bu yana üst üste 3 maç kazanamadığı için iç sahada 20 bin, dış sahada ise 30 bin liralık primlere hiç hak kazanamayarak çok önemli bir gelirden de oldular.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN