Galatasaray'da kondisyoner Michael Wenzel ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da kondisyoner Michael Wenzel ile yollar ayrıldı

Sezon başında Galatasaray'da kondisyoner olarak teknik ekibe katılan Michael Wenzel, takımdan ayrıldı.

Forvete Eren Derdiyok takviyesi yapan ve özellikle orta sahaya da bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'da beklenmeyen bir ayrılık gerçekleşti.

Fanatik'in haberine göre sezon başında takım kondisyoneri olarak Sarı Kırmızılılar'a katılan Michael Wenzel, Galatasaray'dan ayrıldı.

Alman kondisyoner, 4 Temmuz günü Galatasaray'la ilk idmanına çıkmıştı. Wenzel 2007/2010 yılları arasında Borussia Dortmund'da çalışmıştı.

RIEKERINK İSTEMEDİ

Cim Bom'da geçen sezonki Türkiye Kupası başarısının ardından kulüpte kalan Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'in Wenzel'i istemediği ve gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

KORAY GÜNTER AMELİYAT OLACAK

Öte yandan Thun maçında dizinden sakatlanan Koray Günter, bugün Almanya'da ameliyat olacağı öğrenildi. Koray, dizinin ilk günden sonra ameliyata hazır hâle getirilmesi için bir dizi programa dâhil edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN