Galatasaray'da 4 futbolcu birden sakatlandı

Galatasaray'da 4 futbolcu birden sakatlandı

Galatasaray'ın son 2 maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Chedjou, Carole, Sabri ve Bilal'den kötü haber geldi...

Galatasaray'ın başı sakat futbolcularla dertte. Son haftalarda darbeye dayalı sakatlıklar yaşayan sarı kırmızılı takım, bu haftaki Başakşehir maçında 4 futbolcu kesin olarak görev alamayacak.

Geçen haftaki Gaziantepspor maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Aurelien Chedjoe ve Lionel Carole bu hafta forma giyemeyecek. Dünkü maçta gözünden sakatlanan Bilal Kısa ile Sabri Sarıoğlu'nun da tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

16-03/03/56d8161ec03c0e3bf084ae35.jpg

Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında gözüne darbe alan Bilal Kısa'nın göz travması geçirdiği açıklandı / FOTO: Sosyal Medya

Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu, dört futbolcuyu bir an önce iyileştirmek için yoğun bir tempo içine girerken Carole, Chedjou ve Bilal'in gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçına yetişmeleri bekleniyor. Ancak, bir sonraki hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Çaykur Rizespor ve Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe maçları oynanacak olması nedeniyle bu oyuncuların Gençlerbirliği karşısında oynatılmamaları gündemde.

Sabri 3 hafta yok

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, kupada oynanan Akhisar Belediyespor maçında sakatlanarak sahayı sedyeyle terk eden Sabri Sarıoğlu'nun yapılan tetkiklerinde sol bacak arka fasya grubunda aşırı gerilmeye bağlı zorlanma ve yırtık tespit edildi.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçında sakatlanan Aurelien Chedjou ve Lionel Carole, tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Sinan Gümüş'ün tedavisi ise planlanan program doğrultusunda sürdürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN