Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik'ten 'doğru yorum' mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik'ten 'doğru yorum' mesajı

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'la oynadığı mücadeleye takımın başında çıkan Orhan Atik, özellikle ikinci yarıda verdikleri pozisyonlara dikkati çekti. Atik, futbolun travmatik bir spor olduğunu ve olayları doğru yorumlamak gerektiğini söyledi.

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından, sarı-kırmızılı kulüp henüz yeni bir teknik adamla anlaşmadı. Akhisar Belediyespor'la Türkiye Kupası'nda oynanan çeyrek final rövanş maçına takımın teknik sorumluluğunu ise kulübün eski isimlerinden Orhan Atik yürüttü.

İlk yarıdaki istekten memnun

Maç sonrasında yayıncı kuruluşa röportaj veren Atik, "İlk yarıda arzu, isteğimiz üst düzeydeydi. Gol pozisyonları yarattık fakat sadece 1 tane gol atabildik. İkinci yarı, Akhisar'ın çok alışık olduğu şekilde mücadeleci geçti. Verdiğimiz gol pozisyonlarını dikkate almalıyız" diyerek sorunlara çözüm bulmak istediğini belirtti.

"Futbolu doğru yorumlamak lazım"

Son günlerde sakatlıklarla boğuşan SarıKırmızılılar'a, dünkü maçta Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu da eklendi. Konuyla ilgili de açıklama yapan Atik, "Sakatlıkları sadece antrenmana bağlamak doğru olmaz. Futbol travmatik bir spor. Doğru yorumlamak lazım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN