Galatasaray yeni salonuna kavuştu

Galatasaray yeni salonuna kavuştu

Galatasaray'ın voleybol takımlarının maçlarına ev sahipliği yapacak olan Ataşehir'deki Taç Spor Voleybol Salonu yarın kapılarını açıyor.

Galatasaray'da bir yandan ekonomik durumu düzeltmeye çalışan yönetim, bir yandan da tesisleşme çalışmalarına devam ediyor. Hürriyet'in haberine göre Sarı-Kırmızılı erkek ve kadın voleybol takımlarının yeni evi olacak olan Taç Spor Voleybol Salonu yarın saat 10:00'da törenle açılacak. Törene Başkan Dursun Özbek ve yönetici Ali Yüce de katılacak.

Cimbom artık Ataşehir'de oynayacak

Daha önce maçlar ve antrenmanlar için Burhan Felek'i kullanan Galatasaray, artık sadece Ataşehir'de maçlarını oynayacak. Sarı-Kırmızılı kulübün bu hamlesiyle yılda 1 milyon TL kâr edeceği belirtildi. Burhan Felek Spor Salonu'nda sadece antrenman için günlük olarak ödenen bedel 2 bin liraydı.

Galatasaray, bin kişilik yeni salonunda bugün İnegöl Belediyespor'u ağırlayacak. Salonun açılış karşılaşmasının biletleri 7 ve 12 TL'den satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN