Galatasaray Eren Derdiyok'u Beşiktaş'ın elinden kaptı!

Galatasaray Eren Derdiyok'u Beşiktaş'ın elinden kaptı!

Beşiktaş'ın teklifini geri çeviren Eren Derdiyok, Galatasaray yolunda... Kasımpaşa, Sarı-Kırmızılı kulübün tecrübeli golcü için yaptığı para artı takas teklifini kabul etti. Taraflar şimdi detayları görüşüyor.

Galatasaray, Eren Derdiyok transferinde sona yaklaştı...

Sarı-Kırmızılıların, golcü oyuncu için Kasımpaşa’ya yapmış olduğu para artı takas teklifi kabul gördü. Taraflar artık transferin detaylarını görüşüyor. Hangi oyuncunun takasa ekleneceği, bonservis için ne kadar ödeneceği gibi konularda da son aşamaya gelindi.

DAHA ÖNCE BEŞİKTAŞ ANLAŞMIŞTI ANCAK...

Fanatik'te yer alan habere göre; Kasımpaşa daha önce Beşiktaş’la da bu konularda anlaşmıştı. Ancak kulübünden 1.8 milyon euro yıllık ücret alan Eren, Siyah-Beyazlıların teklifinin daha düşük olması sebebiyle gitmek istemedi.

16-07/30/1175045_620x410.jpg

YILLIK 2.2 MİLYON EURO ALACAK

Galatasaray’ın ise tecrübeli golcüyle el sıkıştığı belirtiliyor. Sarı-Kırmızılıların yıllık 2.2 milyon euro önerdiği de gelen haberler arasında. Bu transferin de haftaya açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN