Özel elektrik akımına kapılan vatandaşlar için konuştu: Hiçbir vatandaşımız böylesi trajik ölümü hak etmiyor

Özel elektrik akımına kapılan vatandaşlar için konuştu: Hiçbir vatandaşımız böylesi trajik ölümü hak etmiyor

İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yapan CHP lideri Özel, "Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır" dedi.

İzmir'de dün etkili olan sağanak bazı noktalarda su birikintilerine neden oldu. Bir su birikintisinde elektrik akımına kapılan 2 vatandaş hayatını kaybetti. Feci olay Türkiye'de yankı uyandırdı.

'21'İNCİ YÜZYILDA HİÇBİR YURTTAŞIMIZ BÖYLESİ TRAJİK BİÇİMDE ÖLMEYİ HAK ETMİYOR'

CHP lideri Özgür Özel, yaşanan olaya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaptı. Paylaşımında Özel, "

21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır" ifadelerini kullandı.

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

"İzmir'de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor.

İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır.

Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir.

Sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN