Ehliyetsiz sürücünün çarptığı Zeynep Nas Sarıkaya vefat etti

Ehliyetsiz sürücünün çarptığı Zeynep Nas Sarıkaya vefat etti

Bursa'da meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 18 yaşındaki Efe Ş. yönetimindeki lüks pick-up, kırmızı ışığı geçmeye çalışırken 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya'ya çarptı. Ağır yaralanan genç kız, hastaneye kaldırılırdı ancak bir hafta sonra hayatını kaybetti.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, 18 yaşındaki Efe Ş. yönetimindeki lüks pick-up, kırmızı ışığı ihlal ederek karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya'ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan genç kız, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü, daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan kaza sonrasında özel bir hastanede tedavi altına alınan 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya, hayata bir hafta tutunabildi. Sarıkaya, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Sarıkaya, öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Hasköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN