Fikret Orman: Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Olmazsa da alternatiflerimiz var

Fikret Orman: Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Olmazsa da alternatiflerimiz var

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; "Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Olmazsa da alternatiflerimiz var" dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gökhan Gönül üçğeninde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gökhan Gönül ile anlaşma zemini arayan ve milli futbolcunun indirime gitmesini bekleyen Fenerbahçe'yi Beşiktaş zorlamaya devam ediyor.

'TEKLİFİMİZİ YAPTIK BEKLİYORUZ'

Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin sona ermesinin ardından resmen devreye giren ve Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut ile masaya oturan Beşiktaş'ta ilk resmi açıklama başkan Fikret Orman'dan geldi. Daha önce kendisine yöneltilen Gökhan Gönül sorularına üstü kapalı cevaplar veren Orman, ilk kez net konuştu ve; "Gökhan Gönül için teklifimizi yaptık ve bekliyoruz, olmazsa başka alternatiflerimiz de var" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN