Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Van Persie ve Nani UEFA'nın sorularını cevapladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Van Persie ve Nani UEFA'nın sorularını cevapladı

Fenerbahçeli futbolcular Van Persie ve Luis Nani, UEFA Avrupa Ligi organizasyonunun düzenlediği soru-cevap programına konuk oldu. Golcü yıldız Van Persie, kendisine yöneltilen "Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?" sorusuna, 'tezgahtar' cevabı vererek şaşırttı.

Fenerbahçeli futbolcular Van Persie ve Luis Nani, UEFA Avrupa Ligi organizasyonunun düzenlediği soru-cevap programına konuk oldu.

Facebook üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte bir gün boyunca Van Persie ve Nani'ye çeşitli sorular geldi. İki futbolcu, bu sorulara bu akşam cevap vermeye başladı.

TEZGAFTAR OLMAK İSTERDİM

Golcü yıldız Van Persie, kendisine yöneltilen, "Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?" sorusuna, "Tezgahtar" cevabı vererek şaşırttı.

NANİ, 'RONALDO' DEDİ

Her iki futbolcuya yöneltilen "Dünyanın en iyi oyuncusu sizce kim?" sorusuna iki oyuncu da farklı cevaplar verdi. Nani, "Bence Ronaldo" derken Van Persie, "Bence Messi, Ronaldo ve Iniesta" ifadesini kullandı.

PERSIE DÖNER SEVİYOR

Van Persie, "En sevdiğin Türk yemekleri hangileri?" sorusuna, "Köfte dürüm ve döner kebap!" cevabını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN