Fenerbahçe'nin amigosu Sefa'nın ölüm nedeni belli oldu

Fenerbahçe'nin amigosu Sefa'nın ölüm nedeni belli oldu

Taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın ocak ayında İstanbul Taksim'de, konakladığı bir arkadaşına ait otelde ölü olarak bulunmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "şüpheli ölüm" soruşturması tamamlandı.

Sabah'ın haberine göre taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın ocak ayında İstanbul Taksim'de, konakladığı bir arkadaşına ait otelde ölü olarak bulunmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "şüpheli ölüm" soruşturması tamamlandı. Savcılığa ulaşan Adli Tıp Kurumu raporunda Kalya'nın kokain zehirlenmesi sonucu vefat ettiğine yer verildi. Rapor üzerine Sefa Kalya'nın kendi iradesiyle almış olduğu uyuşturucu maddeye bağlı olarak vefat ettiği kaydedilerek takipsizlik kararı verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN