Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın forması elinden alınıyor

Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın forması elinden alınıyor

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve yönetimden ayrılmak için para talebinde bulunan Brezilyalı Diego Ribas'ın 10 numaralı forması elinden alınıyor. Sarı lacivertli yönetimin Roma'dan geri dönecek olan Salih Uçan'a 10 numaralı formayı vermeyi hedeflediği belirtildi.

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda düşünülmeyen ve menajerine 'kendinize kulüp bulun' denen Diego Ribas, taraftarlar tarafından da istenmeyen adam ilan edildi.

Kaybedilen şampiyonluk sonrası sezon içerisindeki tavırlarıyla sarı lacivertli taraftarların tepkisini çeken Brezilyalı futbolcu için yönetim önemli bir karar aldı. Fenerbahçe'nin 10 numarası olan Diego'nun forma numarasının Roma'dan geri dönecek olan Salih Uçan'a verileceği belirtildi.

16-06/16/resized_dfbc6-3412e027diego.jpg

DIEGO'YA 'AYRILMA' BASKISI

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de yıllık ücreti 3.5 milyon euroyu bulan ve sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan Diego Ribas'a yönetim tarafından kendisine gelen teklifleri kabul etmesi yönünde telkinde bulunduğu aktarıldı. Son olarak Brezilyalı futbolcunun giydiği 10 numaralı formanın da Salih Uçan'a verileceği kararının ardından Diego Ribas'ın iyiden iyiye takımda istenmediği gözler önüne serildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN