Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu: Caner Erkin istediği takıma imza atabilir

Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu: Caner Erkin istediği takıma imza atabilir

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in takıma dönüş yolu kapandı. Milli futbolcu, bu hafta kendisini isteyen Inter ve diğer takımlarla görüşmeye başlayacak.

Fenerbahçe'de Caner Erkin defteri kapandı. Galatasaray maçı öncesi Vitor Pereira'ya ağır sözleri nedeniyle kadro dışı kalan, özür dilemesine rağmen affedilmeyen oyuncunun geri dönüş şansı yok.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, divan kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Caner Erkin ile ilgili, "Caner Erkin'le ilgili yönetimin aldığı karar yok. Temmuz ayında sözleşmesi geçerli olmak üzere istediği kulübe imza atabilir" dedi.

16-05/02/139813-1460561424.jpg

INTER'E İMZA ATMAK ÜZERE

Caner Erkin'in Inter'le mukavele imzaladığı iddia edilse de, henüz resmi bir imza yok. Fenerbahçe'nin yeni sezonda kadrosunda yer almayacağı kesinleşen futbolcu bu hafta Inter ve kendisini isteyen diğer kulüplerle görüşmeye başlayacak. Ancak oyuncu büyük ihtimalle İtalya'da Inter'e resmi imzayı atacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN