Fenerbahçe ile Diego'nun yolları ayrılıyor

Fenerbahçe ile Diego'nun yolları ayrılıyor

Fenerbahçe yönetimi, 2014 yılında takıma katılan Diego Ribas ile yolları ayırma kararı aldı.

Diego'dan bir türlü bekleneni alamayan Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcu ile kulüp bulup takımdan ayrılması için uzlaşma sağladı.

Diego da bu teklife sıcak bakarken Sarı-Lacivertliler gerekirse Brezilyalı oyuncunun yıllık alacağının bir kısmını ödeyebilir. Diego'nun da kulüp arayışlarına başladığı ve Sar-Lacivertli kulübün sambacıdan haber beklediği öğrenildi.

16-06/06/1034609_620x410.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre; özellikle geçtiğimiz sezon taraftar ile arasında büyük sorunlar olan Diego'nun da bu nedenle ayrılmak istediği belirtiliyor.

Daha önce yapılan bir açıklamada Brezilya'dan oğlu için teklifler olduğunu ama kimsenin bonservis ödemek istemediğini belirten baba Ribas, bu yüzden Fenerbahçe'nin 1.5 milyon euro ve bedelsiz olarak bonservisini vermesi durumunda oğlunun ayrılabileceğini söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN