Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde internet kullanımı rekoru kırıldı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde internet kullanımı rekoru kırıldı

Pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçında, İstanbul Ülker Stadyumu'nda 2 saat içerisinde 646 bin dakika ve 543 bin MB kablosuz internet kullanımı ile rekor kırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası, şampiyonluk mücadelesi veren iki ezeli rakibin mücadelesine sahne olmuştu. Maç öncesinde puan tablosunun zirvesinde yer alan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak ikinci sıraya geriledi.

İnternet rekoru kırıldı

45 bin 70 kişinin tribünden takip ettiği İstanbul Ülker Stadyumu'nda oynanan maç boyunca statta ücretsiz internet hizmeti verildi. Türk Telekom'dan alınan bilgilere göre, iki saatlik kablosuz internet hizmeti kapsamında tüm statta toplam 646 bin dakika internet kullanımı sağlanarak rekor kırıldı. Maç boyunca seyirciler aynı zamanda 543 bin MB büyüklüğünde video ve fotoğrafı internette paylaştı ve cep telefonlarına indirdi.

4.5G teknolojisine hazır ilk ve tek akıllı stadyum

İstanbul Ülker Stadyumu, geçtiğimiz ekim ayında Türk Telekom'un üstün teknolojisiyle baştan aşağı donatıldı ve kablosuz internet altyapısı ile 4.5G'ye hazır hale getirildi. Böylece kompleks, mobil şebekesiyle Türkiye'nin ilk ve tek yeni nesil akıllı stadyumu oldu. Bu sayede 400'den fazla noktadan sağlanan kablosuz internet kapsamasıyla, 50 bin kişinin kesintisiz olarak internet deneyimini yaşayabildiği bir yer haline geldi. 1 Nisan itibarıyla ülkemizde kullanılmaya başlanacak 4.5G teknolojisi, ilk kez Ülker Stadyumu'na kuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN