Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic basın toplantısı düzenleyecek

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic basın toplantısı düzenleyecek

TBF tarafından kendisine verilen 1 maçlık men cezası sonrası Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, TBF tarafından verilen bir maç men cezasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen hafta oynanan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye - Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili olarak başantrenör Zeljko Obradovic’in de katılacağı bir basın toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Erkek Basketbol Takımımızın geçtiğimiz hafta oynadığı Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye maçı ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak, 12 Ocak 2016 Salı günü (yarın), Baş Antrenörümüz Zeljko Obradovic’in de katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecektir.

Saat 14:00’de başlayacak olan basın toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan 1907 Tribünü’nde gerçekleşecektir.

Basın mensuplarının bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN