Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yapacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Antrenman 1 saat 15 dakika sürdü

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, 1 saat 15 dakika sürdüğü kaydedildi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki Kayserispor maçında görev alan futbolcuların yenileme çalışmalarıyla idmanı tamamladığı belirtilirken, diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmasıyla antrenmanı sürdürdüklerini ifade edildi.

Dar alanda kısa pas çalışması

Antrenmanın 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Gökhan ve Hasan Ali’ye özel program

Sakatlıkları süren Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba'nın tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım da özel program dahilinde çalıştığı belirtildi. 

Sarı-lacivertli takım, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN