Fatih Terim: Burada pardon yok

Fatih Terim: Burada pardon yok

Hırvatistan karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim "Buradan çıkaracağımız dersler var" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Gruptaki ilk maçını 1-0 kaybeden A Milli Futbol Takımımın teknik direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı;

"Açıkçası ilk yarı için bir şey söyleyebiliriz ama ikinci yarıyı beğenmedim. Biz iyi oynamadık ama ilk yarı baya bir direnç gösteren, oynamak isteyen görüntümüz vardı. Oyunun en net pozisyonunu da Ozan'la bulan takımdık. Az da pozisyon verdik"

PLANLAR DEĞİŞTİ

"Maalesef ikinci yarı yorulmalar bazı fizik düşüşleri, ki bunu yaşayacağımızı biliyordum. Ama ilk yarıyı 0-0 geçemeyince planlar da değişti."

BURADA PARDON YOK

"Seviyeler bu, işaret etmek istediim nokta bu. Burada bunlar var. Hep iyi olmak zorundasınız. Burada pardon yok. Buradan dersler çıkaracağımız şeyler var. Mağlup olduk. tebrik ediyoruz. Biz de İspanya maçına yavaş yavaş hazırlanacağız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN