Yıldız Holding/Pladis Cidde'de bölgesel merkez ofisini açtı

Yıldız Holding, Pladis Global bünyesinde Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde yeni bölgesel merkez ofisini açtı. Ülker, McVitie's ve Godiva gibi markaların operasyonlarını destekleyecek olan yeni ofis, şirketin Orta Doğu'daki pazar liderliğini güçlendirecek. Açılışa katılan Murat Ülker, bölgedeki bu büyümeyi 50 yıllık bir hayalin gerçeğe dönüşmesi olarak nitelendirdi.

Gıda sektörünün küresel devlerinden Yıldız Holding, bünyesindeki Pladis Global çatısı altında Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde yeni bölgesel merkez ofisini açtı. Ülker, McVitie's ve Godiva Chocolatier gibi dünya çapında bilinen markalarıyla tanınan Pladis, bu adımla birlikte Orta Doğu pazarındaki varlığını daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Cidde'deki yeni ofis, şirketin operasyonel kapasitesini artırırken, bölgedeki büyüme stratejilerini destekleyecek.

Yeni ofis açılış törenine, Pladis Global’in üst düzey yöneticileri ve Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker de katıldı. Açılış etkinliği kapsamında bir araya gelen şirket yöneticileri, Pladis'in bölgedeki pazar liderliğini pekiştirmek ve operasyonel yeteneklerini geliştirmek için bu yeni ofisin büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

whatsapp-image-2024-09-04-at-09-32-16.jpeg

Pladis Global, 50 yılı aşkın süredir bölgedeki ticari faaliyetlerini genişletmekte olup, bu yeni ofis ile Suudi Arabistan ve çevre ülkelerdeki operasyonel ağını daha da güçlendirmiş oldu. Şirket yetkilileri, Cidde'deki bu yeni tesisin yenilik ve mükemmeliyetin merkezi olacağını belirterek, markalarının küresel pazardaki güçlü pozisyonunu pekiştireceğini dile getirdiler.

MURAT ÜLKER: BABAMIN HAYALİNİ DE GERÇEKLEŞTİRDİM

Açılışa katılan Murat Ülker, kişisel blogunda açılış heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu hafta bereketle başladı! Dün, Cidde’de üç ofisimizi bir araya getiren yeni ofisimizin açılışını kutluyoruz Pladis Global olarak. Pazar gecesi açılışa katılmak için Cidde’ye geldim ve burada umre yapmak fırsatı buldum. Babamın elli yıl önce bu bölgelere ihracat yaparken kutsal mekanları ziyaret etme hayali vardı; bu hayali gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum.

1.jpg
Sabri Ülker

50 yıl önce başlayan ihracat serüvenimiz, bugün bölgesel ofislerimizin ve tesislerimizin sayısını artırarak büyümeye devam ediyor. Yeni ofisimiz, Ülker, McVitie's ve Godiva Chocolatier gibi markalarımız için operasyonel yeteneklerimizi güçlendirecek ve pazarda liderliğimizi pekiştirmemize yardımcı olacak.

Ayrıca Yıldız Holding olarak sanatın iyileştirici gücüne inanıyoruz ve bu nedenle koleksiyonumuzdaki eserleri tüm çalışma arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Türkiye’de başlayan bu uygulamayı Londra ve New York’ta sürdürdük ve şimdi Cidde’de de bu geleneği başlatıyoruz. Sanat koleksiyonumuzun bir parçası olmak, #mutluetmutluol felsefemizin bir yansımasıdır.

Bu yeni ofisimizin, daha iş birliği içinde çalışmamızı sağlayarak yenilik ve mükemmelliğin merkezi olacağına inanıyorum. Tüm ekibimiz ve markalarımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN