Volvo'nun alt markasından 1400 km menzilli yeni otomobil! Piyasada taşlar yerinden oynayacak

Volvo'nun alt markasından 1400 km menzilli yeni otomobil! Piyasada taşlar yerinden oynayacak

Volvo’nun alt markası piyasada taşları yerinden oynatacak yeni otomobili sundu. Göz alıcı silüete sahip olan bu yeni model her açıdan o kadar etkileyici ki, özelliklerini duyunca hemen denemek isteyeceksiniz. İşte 1400 km menzilli yeni otomobil…

ESMAGÜL KOÇAK

Volvo’nun alt markası olan Lynk & Co, henüz 8 yıldır piyasada olmasına rağmen mükemmel ötesi tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Piyasada taşları yerinden oynatmaya hazırlanan marka, şehir yollarının yeni efendisini tanıttı. İşte, özellikleriyle sizi heyecanlandıracak o tasarım harikası…

Lynk & Co, otomobil dünyasını kasıp kavuran, şehir yollarının yeni efendisi 07 EM-P'yi büyük bir gururla sahneye sürdü. Bu sedan, Toyota Camry'nin boyutlarını zorlayan, göz alıcı bir silüet çiziyor: 4827 mm uzunluk, 1900 mm genişlik ve 1480 mm yükseklikle, her açıdan etkileyici. Dingil mesafesi ise 2843 mm ile geniş iç mekan vaat ediyor.

volvo1.jpg

GECE YOLCULUKLARI İÇİN ÖZEL TASARIM

Marka, Geely ve Volvo'nun üstün mühendislik becerilerinin birleşimi, 2016'da kurulmuş olmasına rağmen otomotiv sektöründe hızla yükselen bir yıldız. 07 EM-P, yenilikçi CMA Evo platformunu kullanıyor, bu da onu Kompakt Modüler Mimari'nin (CMA) evrim geçirmiş, daha gelişmiş bir versiyonu yapıyor.

Bu araba, Lynk & Co'nun SUV harikası 08 EM-P'nin sedan kardeşi olarak karşımıza çıkıyor ve her ikisi de tasarım harikası. Yenilikçi ön 'h' şekilli LED farları ve tam genişlikte bir far grubu ile gece yolculuklarınızda yıldız gibi parlayacak. Yanlardaki siyah sütunlar, tavan ve aynalar ile birleşen agresif jantlar, bu otomobile sportif bir hava katıyor. Gizli kapı kolları, aerodinamiği artırırken, arka kısmı süsleyen siyah spoiler ve dört dikdörtgen arka lamba tasarımı, 07 EM-P'nin arkasından bakıldığında bile unutulmaz bir izlenim bırakıyor.

volvo3.jpg

TEKNOLOJİ VE KONFOR BİR ARADA

İç mekan ise teknoloji ve konforun mükemmel birleşimi. 12,3 inç LCD gösterge paneli ve 15,4 inçlik devasa bir merkezi kontrol ekranı, 2,5k çözünürlük sunuyor ve Lynk Flyme Auto Meizu HMI sistemi ile donatılmış. Çift tonlu direksiyon simidi ve orta konsolda yer alan kablosuz şarj pedleri, modern sürücünün tüm ihtiyaçlarını düşünüyor.

volvo2.jpg

Güçlü bir performans sunan 07 EM-P, 120 kW'a kadar güç üretebilen BHE15-BFZ motoruna sahip. PHEV olarak tanımlanan bu araç, muhtemelen 08 EM-P ile benzer elektrik motorlarına sahip olacak ve toplam sistem gücü iki versiyon halinde 280 kW ve 436 kW olacak. Düşük güçlü versiyon, 350 Nm'ye kadar tork sağlayan 160 kW'lık bir elektrik motoru sunarken, daha yüksek performanslı modelde, sistemin toplam torkunu 905 Nm'ye çıkaracak şekilde arka aksta ekstra bir 156 kW motor bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN