Türkiye'nin ünlü akaryakıt firması satıldı! Yüzlerce şubesi vardı, yeni sahiplerini duyan inanamadı

Türkiye'nin ünlü akaryakıt firması satıldı! Yüzlerce şubesi vardı, yeni sahiplerini duyan inanamadı

Türkiye'nin ünlü akaryakıt firması satıldı! Enerji sektöründe dönüşüm! 800'den fazla istasyonu olan akaryakıt devinin yeni sahiplerini duyan inanamadı! Dev akaryakıt firmasını o şirket aldı...

Türkiye akaryakıt sektöründe önemli bir dönüşüm yaşanıyor. Türkiye'nin ünlü akaryakıt firması Zeren Group tarafından satın alındı. Zeren Group, Türkiye Petrolleri'ni satın alarak enerji sektöründe büyük bir adım attı.

800'DEN FAZLA ŞUBESİ VARDI

Zeren Group, daha önce Alpet'i bünyesine katarak enerji sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. Şimdi ise Türkiye Petrolleri'ni satın alarak bu sektördeki varlığını daha da güçlendirdi. Türkiye Petrolleri'nin yaklaşık 800'den fazla akaryakıt istasyonu bulunuyor.

Türkiye Petrolleri yeni ajansını seçti | Pazarlamasyon

EPDK KARARI BEKLENİYOR

Zeren Group'un, Türkiye Petrolleri ile Alpet markalarını birleştirip birleştirmeyeceği Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) kararına bağlı olacak.

Enerji, turizm, lojistik, imalat ve yeme-içme gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Zeren Group, 5 farklı ülkede operasyonlarını sürdürüyor. Grup, Türkiye Petrolleri'ni satın alarak enerji sektöründe de önemli bir oyuncu haline geldi. Zeren Group, yaklaşık 307.000 m³ depolama kapasitesine ve 9 dolum tesisine sahip olan Türkiye Petrolleri ile enerji sektöründeki varlığını daha da güçlendirmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN