Trendyol, 2024 yılı e-ihracat verilerini açıkladı! En çok ihraç edilen ürünler belli oldu

Trendyol, 2024 yılı e-ihracat verilerini açıkladı! En çok ihraç edilen ürünler belli oldu

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markası olan Trendyol, 2024 yılı e-ihracat verilerini açıkladı! En çok ihraç edilen ürünler belli oldu...

Trendyol, Türkiye'nin e-ticaret alanındaki başarı hikayesini bir kez daha gözler önüne serdi. 2024 yılının ilk çeyreğinde Türk üreticilerin uluslararası pazarlarda dikkat çekici bir başarı elde ettiği açıklandı.

EN ÇOK TÜRK TEKSTİL VE MUTFAK EŞYALARI İHRAÇ EDİLDİ

Trendyol Filistin ürünlerini kaldırdı mı? Trendyol Filistin temalı ürünler nedir, Trendyol Filistin ürünleri nelerdir? Online alışveriş sitesinden Filistin açıklaması geldi! - Ekonomi Haberleri

2024'ün ilk çeyreğinde Türk tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları, e-ihracat şampiyonu olarak öne çıktı. Trendyol platformu aracılığıyla gerçekleştirilen ihracatta, tişörtlerden mutfak takımlarına, tavalar ve tencerelere kadar geniş bir ürün yelpazesi yer aldı.

ShiftDelete'nin haberine göre Türkiye'den dünyanın dört bir yanına ürünlerini ulaştıran satıcılar, özellikle Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerle ticaret hacmini artırdı. Bu başarıda Trendyol'un mikro ihracat çözümlerinin önemli bir rol oynadığı belirtildi. Şirket tarafından geçen yıl itibarıyla 90 binden fazla satıcısı, uluslararası alanda ihracat yapabilen ticaret elçilerine dönüştü.

YILIN İLK ÇEYREĞİNDE 16 MİLYON ÜRÜN SATILDI

Trendyol Bildirim Kapatma Nasıl Yapılır? - Tamindir

İlk çeyrek verilerine göre, Trendyol üzerinden satış yapan yaklaşık 50 bin satıcı 16 milyon ürün sattı. Bu satışlar özellikle Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin gibi illerden gerçekleştirildi. Satılan ürünlerin büyük bir kısmını, günlük yaşamın vazgeçilmez parçaları olan tekstil ve mutfak eşyaları oluşturdu. Bu ürünler, uluslararası alıcılar arasında da yoğun ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN