TOGG'un tedarikçisi çelik şirketi konkordato ilan etti

TOGG'un tedarikçisi çelik şirketi konkordato ilan etti

Türkiye'nin otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Değişim Çelik, beklenmedik bir karar alarak konkordato ilan etti. İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirkete 3 aylık geçici mühlet vererek konkordato sürecini başlattı. Ayrıca Değişim Çelik, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un tedarikçisiydi.

Türkiye'nin otomotiv sektöründeki en büyük projelerinden biri olan TOGG, beklenmedik bir sorunla karşı karşıya kaldı. Projenin önemli tedarikçilerinden biri olan Değişim Çelik, konkordato ilan etti.

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, 28 Ağustos tarihinde şirkete 3 aylık geçici mühlet tanıdı ve bu süre zarfında 3 konkordato komiseri görevlendirdi.

Değişim Çelik, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG başta olmak üzere birçok otomotiv firmasına tedarikçi olarak hizmet veriyordu. Esma Yıldız, Mart ayında verdiği bir röportajda, TOGG ve diğer otomotiv markalarına sağladıkları hizmetleri vurgulayarak “Güçlü çelik stoğumuz ve sunduğumuz kapsamlı hizmetlerle sanayicilerin çözüm ortağıyız.” ifadesini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN