Togg'un Almanya yolculuğu başlıyor: Bu fiyata Volkswagen'i geçebilecek mi?

Togg'un Almanya yolculuğu başlıyor: Bu fiyata Volkswagen'i geçebilecek mi?

Ülkemizin yollarına 2023 yılında çıkan Togg'un, şimdide Almanya yollarına doğru yolculuğu başlıyor. Yerli otomobil ülkemizde en çok tercih edilen otomobillerden olurken, bu fiyata Almanya'da Volkswagen'i geçebilecek mi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Cumhuriyetin 100. yollara çıkan yerli otomobil Togg T10X, şimdi yurt dışına açılıyor. Almanya'da satışlara başlayacak olan yerli modelin, Alman devi Volkswagen ile nasıl rekabet edeceği merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

ALMANYA ELEKTRİKLİ PAZARINDA YER ALACAK

Türkiye'nin yerli otomobil üreticisi Togg, yenilikçi adımlarını sınırların ötesine taşıyarak sonbaharda Almanya'da otomobil severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Alman haber ajansı dba'nın haberine göre, bu önemli gelişme, Togg CEO'su Gürcan Karakaş'ın açıklamalarıyla doğrulanmış durumda. Togg'un T10X modeli, dijital özellikleriyle ve çevreci yapısıyla Almanya'daki elektrikli otomobil pazarında yerini alacak.

f5haber-ssmx-cover.jpg

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL PAZARINDA YENİ BİR SOLUK: TOGG T10X

Togg T10X, Volkswagen'in elektrikli otomobili ID.4 ile kıyaslanıyor ve bu rekabet, otomobil dünyasında heyecanla takip ediliyor. Alman basınında yer alan bilgilere göre T10X, dijital özellikleriyle ön plana çıkarken, Türkiye'de vergiler dahil 41 bin euro başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Bu fiyatlandırma, doğrudan rakibi olan ve 52 kWh bataryaya sahip VW ID.4 Pure modelinin 43 bin avro fiyat etiketiyle kıyaslandığında oldukça rekabetçi.

0x0-son-dakika-togg-fiyat-listesi-belli-oluyor-yerli-otomobil-icin-nefesler-tutuldu-togg-satisa-cikiyor-1678695770120.webp

ALMANYA'DA BAŞARI MÜMKÜN MÜ?

Alman otomobil piyasası, Tesla Model Y gibi popüler elektrikli otomobillerin de yer aldığı yoğun bir rekabeti içeriyor. Model Y'nin 44 bin avro gibi bir fiyatla satışa sunulması, Togg ve Volkswagen gibi markalar için rekabeti daha da kızıştırıyor. Ancak uzmanlar, Togg'un Almanya pazarında 40 bin avronun altında bir başlangıç fiyatıyla sunulması durumunda büyük bir başarı elde edebileceğini öngörüyor.

yerli-ve-milli-otomobil-toggun-agustos-ayi-teslimati-3-ayin-toplam-teslimatini-gecti-cq20.webp

TOGG ALMAN OTOMOBİL SEVERLERLE BULUŞUYOR

Togg'un Almanya'daki satışa sunulması, Türkiye'nin otomobil üretimindeki yenilikçi yüzünü Avrupa'ya taşıyacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Elektrikli otomobil pazarında hızla artan rekabet içinde, Togg T10X'in dijital özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla dikkat çekmesi bekleniyor. Sonbaharda Alman otomobil severlerle buluşacak olan Togg, elektrikli otomobil pazarında yeni bir soluk getirecek mi, merakla bekleniyor.

Togg'un Almanya macerası, hem markanın küresel bir oyuncu olma yolundaki iddialı adımlarını ortaya koyuyor hem de Türkiye'nin otomotiv sektöründeki yenilikçi yaklaşımını Avrupa'ya taşıyor. Almanya'daki otomobil tutkunları, sonbaharda Togg T10X ile tanışmaya hazır olun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN