TMO fındık alımları başladı! Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Sakarya... Fiyatlar duyuruldu

TMO fındık alımları başladı! Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Sakarya... Fiyatlar duyuruldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), tarafından yapılan bir duyuruya göre fındık alımları bugün başladı. Konuyla ilgilenen vatandaşlar için fındık alım merkezleri duyuruldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), bu yılın fındık alım sezonunu duyurdu. Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Sakarya, Düzce ve Zonguldak illerinde toplam 14 farklı merkezde başlatılan alımlarda üreticiler, TMO'nun açıkladığı fiyatlarla ürünlerini teslim edebilecekler.

yeni-proje-25.jpg

TMO'NUN BELİRLEDİĞİ FINDIK FİYATLARI

TMO, 2024 yılı için fındık alım fiyatlarını da açıkladı. 50 randıman levant kalite fındık kilogram başına 130 TL, Giresun kalite fındık ise kilogram başına 132 TL’den alınacak. Bu fiyatlar, fındık üreticileri için önemli bir ekonomik destek anlamına geliyor ve piyasalarda hareketliliğe yol açması bekleniyor.

yeni-proje-26.jpg

FINDIK ALIM MERKEZLERİ

Fındık alımlarının yapılacağı merkezler ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Ordu: Merkez Köksal Depo, Fatsa Özgür Depo, Ünye Reysaş, Çarşamba Epçeli Reysaş, Tirebolu
  • Giresun: Merkez Organize, Bulancak
  • Trabzon: Arsin, Beşikdüzü
  • Samsun: Bafra, Terme Reysaş
  • Düzce: Merkez, Alaplı
  • Sakarya: Kocaali

Daha önce randevu almış olan üreticiler, belirlenen merkezlerde ürünlerini teslim edebilecekler. TMO'nun alım kampanyası, fındık üreticileri için büyük bir fırsat sunarken, piyasalarda fiyat dalgalanmalarına neden olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN