Tesla yok oluşa doğru koşuyor! Elon Musk'ın yaptığı son hamle herkesi şoke etti: 10 yıl sonra...

Tesla yok oluşa doğru koşuyor! Elon Musk'ın yaptığı son hamle herkesi şoke etti: 10 yıl sonra...

Elektrikli otomobil devi Tesla hakkında kötü haber geldi. Yok oluşa doğru koşan Tesla için 10 yıl sonrası işaret edildi. Elon Musk'ın yönetiminde son yaptığı hamle şok içinde bıraktı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Son dönemlerde satışları düşen Tesla, fiyat indirimine gitse de beklenen etkiyi sağlayamadı. Uzman isim 10 yıl vererek Tesla'yı bekleyen hazin sonu paylaştı. Elon Musk'ın son hamlesi Tesla hayranlarını şok etti. İşte o hamle...

TESLA RESMEN ERİYOR

Ekonomi editörü Barış Soydan, Tesla'nın ikinci çeyrekteki finansal sonuçlarına dair yaptığı yorumlarla dikkat çekti. Tesla, 2023 yılının ikinci çeyreğinde cirosunun %7 azaldığını açıkladı. Soydan, Tesla'nın bu dönemde yaptığı fiyat indirimlerinin beklenen etkiyi yaratmadığını ve şirketin pazar payının eridiğini belirtti.

Tesla'nın geleceğine dair endişelerini dile getiren Soydan, Elon Musk'ın yönetimindeki şirketin, Robotaksi projesine büyük umut bağladığını ancak bu projenin de gecikmelerle karşı karşıya olduğunu vurguladı. Ayrıca, Elon Musk'ın son dönemdeki siyasi çıkışları ve Trump destekçisi olarak görülmesi, şirketin imajı açısından soru işaretleri yaratıyor.

016qsgwlq3rd.jpg

10 YIL SONRA TESLA DİYE BİR ŞİRKET KALMAZ

Soydan, Tesla'nın mevcut durumunu değerlendirirken, "Bu gidişle 10 yıl sonra Tesla diye bir şirket kalacak mı?" şeklinde bir endişe dile getirdi. Tesla'nın geleceği hakkında belirsizlikler artarken, şirketin bu zorlu süreci nasıl yöneteceği merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN