Sonunda bu da oldu! Sıfırı ikinci elinden daha ucuz: Qashqai’den görülmemiş kampanya

Sonunda bu da oldu! Sıfırı ikinci elinden daha ucuz: Qashqai’den görülmemiş kampanya

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler soluğu Nissan bayilerinde alıyor. İkinci el piyasasındaki artış ve sıfır otomobil fiyatlarındaki düşüş sonrasında bu da oldu. Qashqai'den gelen kampanya sonrasında sıfırı ikinci elden ucuz oldu. İşte dev kampanya...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye piyasasında alınan ticari kararlar sıfır otomobil fiyatlarını düşürdü. Sıfır otomobil fiyatları düşse de ikinci el piyasası sabit duruyor. Sonunda beklenen hamle Qashqai'den geldi. Öyle bir kampanya yaptı ki, sıfır fiyatı ikinci el fiyatından ucuz. İşte sıfır otomobil kampanyası...

UYGUN FİYATIYLA SATIŞA SUNULDU

Yeni Qashqai, Türkiye pazarında mevcut modelden daha uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Güncellenmiş tasarımı, geliştirilmiş iç mekanı ve yeni araç içi teknolojileri ile dikkat çeken Qashqai, 1.799.900 TL'den başlayan fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

24tdieulhd-qq-mc-002-pace002-jpg-ximg-l-12-h-smart.jpg

GSR2 FARKI ALINMIYOR

Yeni Qashqai'nin en temel paketi olan 1.3 DIG-T 158 beygir X-Tronic CVT Designpack, haziran başında mevcut modelin liste fiyatı olan 1.983.300 TL'ye kıyasla önemli bir indirimle 1.799.900 TL'den satışa çıktı. Bu durum, yeni modelin sadece güncellenmiş özellikleri ile değil, daha uygun fiyat politikasıyla da öne çıkmasını sağladı.

Yeni Qashqai, sadece dış görünümünde değil, iç mekanında da ciddi değişiklikler barındırıyor. Yenilenen ön ızgara, ön ve arka aydınlatma grubu ve tamamen revize edilmiş iç mekan, aracı daha modern ve çekici kılıyor. Ayrıca, GSR2 farkı alınmaması da tüketiciler için önemli bir avantaj sağlıyor.

24tdieulhd-qq-mc-039-pace003-d-jpg-ximg-l-12-m-smart.jpg

YENİ MODELİN PAKETLERİ DAHA EKONOMİK

Yeni modelde 'Tekna' isimli başlangıç paketi yerine artık Designpack paketle başlayan seçenekler mevcut. Ek olarak, yeni modelle birlikte N-Design paketi de sunuluyor. En üst paket olan Platinum Premium 4X4 ise mevcut modelin haziran başı fiyatı olan 2.390.700 TL'ye kıyasla 2.319.900 TL'den satışa sunuldu. Bu, yeni Qashqai'nin sadece başlangıç seviyesinde değil, en üst paketlerinde de daha ekonomik olduğunu gösteriyor.

e-Power seçeneklerinde de benzer bir fiyat düşüşü söz konusu. Yenilenen Qashqai'nin, mevcut modellere göre daha uygun fiyatlarla sunulması, otomobil pazarında büyük bir ilgi yaratması bekleniyor.

lrt3locc6uaddnpssorhxq.webp

TÜKETİCİYE CAZİP SEÇENEK

Yeni Qashqai, hem estetik hem de fiyat avantajlarıyla Türkiye'deki otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeye aday. Özellikle geniş iç hacmi, modern teknolojileri ve ekonomik fiyatları ile dikkat çeken bu model, tüketicilere cazip bir seçenek sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN