Şimşek: Deprem bölgesinde mücbir sebep hali sona eriyor

Şimşek: Deprem bölgesinde mücbir sebep hali sona eriyor

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede ilan edilen mücbir sebep hali bu ay sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mücbir sebep halleri devam eden mükelleflere talepleri doğrultusunda ilave süre imkanı tanınacağını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından bölgede yaşayan vatandaşlara vergisel kolaylık sağlamak amacıyla ilan edilen mücbir sebep hali, bu ay sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, mücbir sebep halleri devam eden mükelleflere talepleri doğrultusunda ilave süre imkanı tanınacağını duyurdu.

Bakan Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Depremden sonra uygulamaya aldığımız mücbir sebep hali bu ay sona eriyor. Mücbir sebep halleri devam eden mükelleflere ise taleplerine bağlı olarak ilave süre imkanı tanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN