SGK'dan emeklilere özel yeni hizmet! Artık dijital ortamdan yapılacak

SGK'dan emeklilere özel yeni hizmet! Artık dijital ortamdan yapılacak

Emeklilerin çok sık ziyaret ettiği Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), milyonlarca vatandaşa kolaylık sağlaması amacıyla internet ortamında yeni bir hizmetini duyurdu. İşte detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) emeklilere yönelik duyurular için oluşturduğu emekliler.gov.tr internet sitesi erişime açıldı.

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara emekliler.gov.tr adresi üzerinden erişebilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

SGK DİJİTAL KİMLİK KARTI NASIL OLUŞTURULUR?

SGK'nın paylaşımında emekliler.gov.tr internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağına ilişkin videoya da yer verildi.

Buna göre, emekliler, oluşturulduktan sonra PDF çıktısı alınacak dijital kimlik kartı üzerindeki kare (QR) kodla kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN