Selçuk Geçer: Elimizde kalır pişman olursunuz! Yatırımcıları uyardı, o fiyata düşmesini bekleyin

Selçuk Geçer: Elimizde kalır pişman olursunuz! Yatırımcıları uyardı, o fiyata düşmesini bekleyin

Ekonomist Selçuk Geçer'den yatırımcıları ilgilendiren açıklamalar: Elimizde kalır pişman olursunuz! O fiyata düşmesini bekleyin...

Son dönemde popülerlik kazanan Bitcoin, yükseliş trendini tersine çevirerek değer kaybetmeye başladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto para yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyararak, bu piyasanın risklerine dikkat çekti.

BITCOIN'DE DÜŞÜŞ TRENDİ

Bitcoin 40 bin doların da altına geriledi | Ekonomi Haberleri

Ocak ayında ABD'de Bitcoin SPOT ETF'lerinin onaylanmasının ardından, Bitcoin üç aylık dönemde 73 bin dolara ulaşarak rekor kırdı. Ancak, son bir ayda yüzde 10 oranında değer kaybeden Bitcoin, şu anda 61 bin dolara kadar geriledi.

SELÇUK GEÇER'DEN BITCOIN UYARISI

Kripto para piyasasında yaşanan bu düşüş, yatırımcılar arasında tedirginliğe neden oldu. Kripto paraların geleceğin parası olarak görülmesine rağmen, uzmanların görüşleri yatırımcılar için büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, ekonomist Selçuk Geçer, kripto paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kıracak! Selçuk Geçer tarih verip açıkladı: 100 bin dolar üzerini görecek

Geçer, Bitcoin yatırımcılarını uyararak, fiyatların düşüş trendinde olduğunu belirtti. "Bir ürünün fiyatı düşerken alınır. Tepedeyken satın almaya çalışırsanız büyük hata yaparsınız. 72 bin dolardan alıp 100 bin dolara çıkmasını beklerseniz, elinizde kalır ve sonra pişman olursunuz. Kripto piyasası kandırıcı değil, siz dikkatsiz davranıyorsunuz. 72 bin dolardan almak yerine, fiyatların 15, 20 veya 30 bin dolara düşmesini bekleyin" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN