Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de! Şık görünüm uygun fiyat

Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de! Şık görünüm uygun fiyat

Otomotiv sektörü gelişip değişirken yeni model araçlarda sektörde yer almaya devam ediyor. Jeep yurt dışında 2 milyon adet sattığı o aracını Türkiye'de satışa çıkardı. Hem uygun fiyatlı hem de yüksek donanımlı bu araç herkesin gözdesi olacak. İşte Jeep Renegade e-Hybrid özellikleri ve fiyatı…

10 yıl önce çıkarttığı aracıyla adından söz ettiren Jeep Renegade e-Hybrid modeli ile birlikte daha çevreci bir sürüş deneyimi sunuyor. O günden bu yana Renegade e-Hybrid model aracında 2 milyon satışa ulaşan Jeep, en gözde modeller arasında yer almayı başardı. Yenilenen modeli ile Türkiye'de satışa çıkarılan araç hem fiyat hem de performansıyla herkesi büyülüyor. İşte Jeep Renegade e-Hybrid özellikleri ve fiyatı…

JEEP RENEGADE E-HYBRİD ÖZELLİKLERİ

Limited ve Summti adlı iki farklı donanım seçeneği ile satışa çıkarılan araç her iki donanım paketinde de 10.1 inçlik yeni dokunmatik multimedya ekran ve 10.25 inç dijital göstergeye sahiptir. Araçta bulunan tüm veriler bu dijital ekranda kolay bir şekilde görülürken Apple CarPlay ve Android Auto destekleri de sağlanıyor.

jeep-renegade-e-hybrid.jpg

GELİŞMİŞ İÇ TASARIM

Aracın iç tasarımına baktığımızda ise yeni direksiyonu daha şık bir iç görünüm sağlamaktadır. Bununla birlikte aracın fonksiyonelliği artarken dijital geri görüş kamerası ve manevra yapma gibi özelliklerde daha kolay ve daha güvenli bir hale getirildi.

Limited donanım paketinde 17 inç alaşım jantlar ile birlikte tamamen LED ön ve arka farlar yer alıyor. Araçta LED ön sis farları, LED uzun ve kısa farlar, LED gündüz farları, otomatik uzun farlar ve Ön Çarpışma Uyarı Sistemi yer alıyor.

jeep-1.jpg

Summit paketinde ise 18 inç jantlar sunroof ve siyah tavan da seçenekler arasında yer alıyor. Bu da seçeneğinin içerisinde ısıtmalı deri ön koltuklar yer alırken 8 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu ve satmalı deri direksiyon bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN