Otomatik vitesli Hibrit Dacia Jogger HYBRID 140 Türkiye'de: Fiyatı ve özellikleri açıklandı!

Otomatik vitesli Hibrit Dacia Jogger HYBRID 140 Türkiye'de: Fiyatı ve özellikleri açıklandı!

Otomotiv sektöründe hareketli dakikalar yaşanıyor. Birbirinden farklı model ve fiyat seçeneği sunulurken Türkiye'nin gözü o aracı aradı. Otomatik vitesli Hibrit Dacia Jogger HYBRID 140 artık Türkiye’de. Hem fiyatı hem de özellikleri ile dikkat çeken aracın detayları belli oldu. İşte Hibrit Dacia Jogger HYBRID 140 özellikleri ve fiyatı…

Otomotiv sektöründe farklı marka ve model seçenekleri bulunurken herkesin gözü bu aracı arıyordu. Dacia, Otomotiv dünyasını sarsacak yeni aracını tanıttı. Hibrit motorlu model olarak Türkiye'de satışa çıkarılan Hibrit Dacia Jogger HYBRID 140, geniş iç hacmi ile kalabalık ailelerinde ilk tercihi olacak. Konforlu bir şekilde yolculuk yapabileceğiniz gibi bu araçta rahatlık da üst düzeyde tutuluyor.

Dacia, otomotiv dünyasında büyük bir adım atarak tarihindeki ilk hibrit motorlu modeli Jogger HYBRID 140'ı Türkiye’de satışa sundu. Geniş aileler ve kalabalık gruplar için tasarlanan bu model, sahip olduğu yenilikçi özellikler ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Dacia Jogger HYBRID 140’ın merak edilen tüm detayları!

GENİŞ İÇ MEKÂN VE MODÜLER ÖZELLİKLER

Dacia Jogger HYBRID 140, geniş iç mekânı ve modüler özellikleriyle geniş ailelerin ve kalabalık grupların tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Araç, sunduğu geniş bagaj kapasitesi ile uzun yolculuklarda veya günlük kullanımda kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. İç mekânın esnek yapısı sayesinde, koltuklar farklı şekillerde düzenlenerek maksimum konfor ve kullanım alanı elde edilebiliyor.

Dacia hibrit model Jogger Hybrid 140'u satışa çıkardı! İşte fiyatı ve özellikleri... - Tele1

HİBRİT MOTOR İLE 900 KM’NİN ÜZERİNDE MENZİL

Jogger HYBRID 140, adından da anlaşılacağı gibi hibrit bir motora sahip. Bu yeni motor, 900 km’nin üzerinde menzil sunarak uzun yolculuklarda bile yakıt tüketimi konusunda büyük avantaj sağlıyor. Hibrit motor teknolojisi, hem benzinli hem de elektrikli motorun gücünü birleştirerek çevre dostu ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dacia'nın hibrit modeli satışa sunuldu: Yüzde 40 yakıt tasarrufu! İşte Jogger Hybrid 140... - Son Dakika Otomotiv Haberleri | Cumhuriyet

OTOMATİK ŞANZIMAN İLE DAHA PRATİK KULLANIM

Jogger HYBRID 140, otomatik şanzıman seçeneği ile sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyor. Otomatik şanzıman, şehir içi trafikte ve uzun yolculuklarda daha pratik bir kullanım olanağı sunarak sürücülerin işini kolaylaştırıyor. Kullanıcı dostu bu özellik, özellikle yoğun trafikte veya uzun mesafeli sürüşlerde büyük avantaj sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN