Opel'in efsane modeli İstanbul'dan dünyaya 'merhaba' diyecek! Müthiş gelişme az önce açıklandı

Opel'in efsane modeli İstanbul'dan dünyaya 'merhaba' diyecek! Müthiş gelişme az önce açıklandı

Opel, yeni modeliyle dünyaya İstanbul'dan el sallamaya hazırlanıyor. Tarihi hamleyi yapan Opel, eski modelini yeniden canlandırıyor. Müthiş gelişme kısa süre önce hazırlanırken, milyonları heyecanlandırdı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Opel yıllar öncesinde ürettiği o modelini yeniden hayata geçirecek. Heyecanlandıran gelişme az önce paylaşıldı. İstanbul'dan duyurulacak o model için nefesler tutuldu. Tüm dünyanın gözü o tarihte İstanbul'a çevrilecek.

O MODELİ YENİDEN CANLANDIRIYOR

Opel, otomobil tarihinde önemli bir yere sahip olan ve 1991-2004 yılları arasında ürettiği Frontera modeliyle tanınan efsane arazi aracının adını yeni bir SUV modeliyle yeniden canlandırıyor. 1991'de piyasaya sürülen orijinal Opel Frontera, hem 3 kapı hem de 5 kapı versiyonları ile arazi aracı pazarında yerini almıştı ve bu model, markanın SUV ve arazi araçları segmentindeki varlığını güçlendirmişti​​​​.

mutsan-opel-bayiligi.jpg

DÜNYAYA İSTANBUL'DAN TANITILACAK

Yeni Opel Frontera'nın dünya prömiyeri, 14 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Yenilenmiş Frontera, ulaşılabilir fiyatlı küçük bir SUV olarak konumlandırılacak ve Opel'in SUV yelpazesinde önemli bir yer tutması bekleniyor. Opel'in bu hamlesi, markanın efsane modellerine olan bağlılığını ve modern otomobil pazarındaki yenilikçi yaklaşımlarını yansıtıyor.

27066-kapak-resmi.jpeg

ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Yenilenmiş Frontera'nın detayları ve teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi prömiyerle birlikte paylaşılacak olup, bu yenilik otomobil severler ve markanın sadık müşterileri için büyük bir merak konusu oluşturuyor. Opel, bu yeni modelle birlikte, günümüz otomobil kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine uygun modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir bir araç sunmayı hedefliyor.

Opel'in geçmişteki başarıları ve uzun otomobil üretim tarihi göz önüne alındığında, yeni Frontera'nın da markanın kaliteli ve yenilikçi ürünlerine olan güveni pekiştireceği bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN