O il çok değer kazanacak demişti! TOKİ orada kampanya başlattı: 9.434 TL taksitle ev satılacak

O il çok değer kazanacak demişti! TOKİ orada kampanya başlattı: 9.434 TL taksitle ev satılacak

Yatırım yapmayı düşünen birçok kişi farklı yatırım seçeneklerini değerlendirirken yatırım uzmanı Mert Başaran'dan inanılmaz tavsiyeler geldi. O iller çok değerlenecek sözleri ile açıklamalarda bulunan Başaran’ın ardından TOKİ'nin kampanyası dikkat çekti. O şehirde başlayan TOKİ kampanyası ile birlikte 9.434 TL taksit ile ev sahibi olabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan yatırım uzmanı Mert Başaran konut fiyatlarının en çok değerleneceği illeri açıkladı. Bu iller arasında Ankara'yı işaret ederken TOKİ'de Ankara'da aylık 9.434 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı başlattı. Artan konut kredileri, ev sahibi olmayı zorlaştırırken vatandaşlar da ev hayaliyle yanıp tutuşuyor. Yatırım olarak konut Ve toprağa yönelen birçok yatırımcı TOKİ tarafından yapılan ev satışlarını da dikkatle takip ediyor. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2. Etap 428 konuttan oluşan proje ile birlikte 313 adet kura yönetimi ile satışlar yapılacak.

TOKİ'DEN EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş yapılan kampanyaları dikkatle takip ediyor. Özellikle son yıllarda TOKİ tarafından sunulan uygun fiyatlı konut satışları dikkat çekerken ödemelerde önem arz ediyor. TOKİ'nin sunduğu %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği ile birlikte taksitlendirme olanağı da vatandaşları cezbediyor.

toki-konutlari.jpg

BEYPAZARI'NDA BÜYÜK FIRSAT

TOKİ tarafından Beypazarı'nda yapılacak ikinci etap konut satışları içinde detaylarda merak ediliyor. Başvuruların 3 Haziran-14 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken e-devlet başvurularının 13 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği bildirildi. Başvuru bedelinin 2.000 TL olduğu belirtilirken başvuru yapılacak banka şubesinin ise T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi olduğu aktarıldı.

2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı konut seçenekleri bulunurken kura tarihinin 26 Haziran 2024 olduğu aktarıldı. Sözleşme imzalanacak banka şubesi ise T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi olmakla birlikte asıl hak sahibi sözleşme imzalama tarihlerinin de 1 Temmuz-5 Temmuz tarihleri olduğu aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN