Milyonlarca memur ve emekliye zam müjdesi! SGK uzmanı Özgür Erdursun Temmuz ayını işaret etti: Enflasyon yüzde 30 çıkarsa...

Milyonlarca emekli seçimlerin ardından maaşlarına yapılacak olan zammı dört gözle beklemekte. Enflasyondaki yükseliş hızla devam ederken maaşlara ne kadar zam yapılacağı merak konusu oldu. tv100'de yayımlanan Günün Rotası programında konuşan SGK uzmanı Özgür Erdursun, memur ve emekliye zam müjdesini verdi. Erdursun Temmuz ayını işaret edip oran verdi. Enflasyon yüzde 30 çıkarsa... İşte Özgür Erdursun'un dikkat çeken emekli maaşı açıklaması!

tv100'de yayımlanan Günün Rotası programında konuşan SGK uzmanı Özgür Erdursun, memur ve emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler öncesi emekli maaşlarına yapılan zamların yapılmaması sonrası gözler Temmuz ayına çevrildi. Vatandaşlar 'Emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz ayında memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak?' sorularını araştırırken dikkat çeken bir açıklama geldi. Milyonlarca memur ve emekliye zam müjdesi! SGK uzmanı Özgür Erdursun Temmuz ayını işaret edip oran verdi.

SGK UZMANI ÖZGÜR ERDRUSUN'DAN DİKKAT ÇEKEN ZAM AÇIKLAMASI

SGK uzmanı Özgür Erdursun, Duygu Gözde Arslan'ın sunduğu Günün Rotası programında emekli ve memura yapılacak zam hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdursun, en düşük emekli aylığı 10 bin liraya da oransal bir artış olmayacağını söyledi.

yeni-proje-2024-05-02t124618-340.jpg

"ENFLASYON YÜZDE 30 ÇIKARSA..."

Enflasyonun yüzde 30'u aşmasıyla birlikte dikkat çeken bir oranda zam yapılacağını belirten SGK Uzmanı Özgür Erdursun, "Yüzde 25 enflasyon çıkarsa SSK ve Bağ-Kurlar yüzde 25, memur ve memur emeklileri yüzde 20. Eğer yüzde 30 çıkarsa SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 30, memur ve memur emeklileri ise yüzde 25 enflasyon farklarını alırlar" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN