Milyonlarca emekliye bayram öncesi müjde! TC kimlik kartını göstermek yetiyor. Resmen duyurdular, yüzde 20 indirim yapılacak

Milyonlarca emekliye bayram öncesi müjde! TC kimlik kartını göstermek yetiyor. Resmen duyurdular, yüzde 20 indirim yapılacak

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte vatandaşlar geçinme sorunu yaşamaya başladı. Özellikle bu krizden en çok emekliler etkilenirken devlet yetkilileri duruma el atmak için özel kampanyalar başlatmaya devam ediyor. Son olarak gelen haber ise emeklilerin yüzünü güldürdü. Milyonlarca emekliye bayram öncesi müjde! TC kimlik kartını göstermek yetiyor. Resmen duyurdular, yüzde 20 indirim yapılacak. PTTY' kimliğinizi alıp gitmeniz yeterli olacak. İşte detaylar haberimizde...

Kurban Bayramı'na doğru gidilirken gözler hükümet tarafından gelecek olan indirim haberlerine çevrilmiş durumda. Özellikle emekliler maaşlarına ek zam beklerken flaş bir duyuru gerçekleştirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, milyonlarca emekliye bayram öncesi güzel haberi duyurdu. TC kimlik kartını göstermek yetiyor. Resmen duyurdular, yüzde 20 indirim yapılacak. PTT'ye kimliğinizi alıp gitmeniz yeterli olacak.

MİLYONLARCA EMEKLİYE MÜJDE! YÜZDE 20 İNDİRİM YAPILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin emekli vatandaşlar için kargo hizmetlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Bakan Uraloğlu, PTT tarafından emeklilere uygulanacak kargo indirimi kampanyası hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024'ün 'Emekliler Yılı' olarak ilan edilmesinin ardından '2024 Emekliler Yılı-Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi' ile önceden düzenlemiş olduğumuz kargo kampanyasının kapsamını genişleterek PTT ile tüm emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattık."

yeni-proje-25.jpg

PTT'YE KİMLİĞİNİZLE GİTMENİZ YETERLİ... RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

PTT'nin yeni kampanyasının detaylarına ilişkin bilgi veren Uraloğlu, şunları kaydetti:

"PTT, emekli vatandaşlarımıza yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 olmak üzere yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlarımız, PTT iş yerlerine gelerek Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecek.

yeni-proje-24.jpg

Emeklilerimiz kampanyayla ilgili detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi 'www.ptt.gov.tr' üzerinden veya PTT iş yerlerinden ulaşılabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN