MAXUS artık Türkiye’de de yollarda! 180 derece açılır kapılar 36 dakikalık şarj… Fiyat ve özellikleri belli oldu

MAXUS artık Türkiye’de de yollarda! 180 derece açılır kapılar 36 dakikalık şarj… Fiyat ve özellikleri belli oldu

Türkiye pazarına 2 modeli ile gelen MAXUS, eDeliver 5’i piyasaya sürdü. SAIC bünyesinde yer alan MAXUS, elektrikli ticari araçlar arasında kendini gösterecek. 2 farklı şasi seçeneği sunan aracın fiyatı belli oldu. İşte MAXUS özellikleri ve fiyatı…

Otomotiv sektöründe yeni marka ve modeller yer alırken Türkiye bu elektrikli ticari aracı konuşacak. Türkiye'de Doğan Trend Otomotiv'in temsil ettiği marka eDeliver 5 iki farklı şasi seçeneğiyle yollara çıkıyor. İşte MAXUS özellikleri ve fiyatı…

MAXUS ÖZELLİKLERİ

120 kW güç ve 240 Nm tork üreten elektrikli motoru ile dikkat çeken eDeliver 5, 10.7 saniyede 0-100 km/s hızlanma performansına sahiptir. 489 kilometrelik WLTP şehir içi menziline sahip olan araç 64 kWh’lik yüksek kapasiteli inceltilmiş bataryası ile %85'e varan kullanım maliyeti sunuyor.

Maxus Türkiye | eDELIVER 5

Modelde batarya doluluk oranı hakkında bilgi veren firma 11 kW’lık üç fazlı AC şarj istasyonlarında yüzde 20’den 80’e 4 saatte ulaştığını belirtti. Araç 70 kW'lık DC şarj istasyonlarında 36 dakikada yüzde 20’den 80 batarya doluluk oranına ulaşmaktadır.

2 ŞASİ TİPİYLE SUNULUYOR

eDeliver 5, kısa ve uzun olmak üzere iki farklı şase tipi ile satışa sunuluyor. Kısa şaseli versiyonunda 480 mm uzunluk bulunurken 1874 mm genişlik ve 1960 mm yükseklik yer almaktadır. Bunun yanı sıra 1300 mm'lik dingil mesafesi ile dikkat çeken araç 6.6 metreküplük yükleme hacmi ve 1200 kilogramlık taşıma kapasitesine sahiptir. Model 180 derece açılır arka kapılar ile birlikte her iki tarafta da yer alan sürgülü yan kapılar ile yükleme ve boşaltma işleminde kolaylık sağlamayı amaçlamaktadır.

Maxus Türkiye | eDELIVER 5

eDeliver 5’in uzun şaseli versiyonunda ise 5250 mm'lik uzunluk ile birlikte 7.7 metreküp yükleme hacmi ve 1265 kilogramlık taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Aracın standart donanımında 7 inçlik dijital gösterge paneli yer alırken kablosuz Apple carplay ve Android AutoDesteği bulunan 12.3 inçlik dokunmatik ekran bulunmaktadır. 360 derece çevre görüş sistemi ile birlikte ısıtmalı koltuklar, klima, adaptif hız sabitleyici, elektronik park freni, akıllı uzun far asistanı ve elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı yan aynalar yer alıyor.

MAXUS eDeliver 5’in özel standart güvenlik özellikleri içerisinde; ACC (Adaptif Hız Sabitleyici), FCW (Ön Çarpışma Uyarısı) ve AEB (Otomatik Acil Durum Frenlemesi), LDW (Şeritten Ayrılma Uyarısı), LKA (Şerit Takip Asistanı), ELK (Acil Durum Şeritte Tutma Sistemi), SLIF (Hız Limiti Bilgisi), IHC (Akıllı Uzun Far Asistanı) DSM (Sürücü Durumu İzleme) sistemlerini sunmaktadır.

Maxus eDeliver 5 launches with 208-mile range

eDeliver 5 SATIŞ FİYATI NE KADAR?

İki farklı şase tipi ile piyasaya çıkarılan eDeliver 5 için kısa şaseli versiyonu 1 milyon 675.000 tl'lik fiyatıyla satışa çıkarılıyor. Lansmana özel 0 faiz ile 300.000 TL 12 ay Kredi seçeneği de bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN