Kripto parada boğa trendi geliyor! Düştü diye satan bin pişman olur: 100 bin doları görebilir

Kripto parada boğa trendi geliyor! Düştü diye satan bin pişman olur: 100 bin doları görebilir

Kripto parada boğa trendi geliyor! Düştü diye satan pişman olacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! 100 bin doları görecek...

Birçok yatırımcı, birikimlerini değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Geleceğin para birimi olarak kabul edilen bitcoin, son dönemde yüzde 10 düşüş yaşayarak 58 bin dolar seviyesine gerilemişti. Ancak, son gelişmelerle birlikte bitcoin, 63 bin dolardan 68 bin dolara hızlı bir yükseliş gösterdi. Bu durum, birçok kripto yatırımcısının boğa trendini beklemesine yol açtı. Ünlü ekonomist Tuna Kaya ise rekor seviyeler için tarih verdi.

BITCOIN FİYATI 73 BİN DOLARA ULAŞTI

Top Crypto Analyst Unveils Winning Strategy for Gaming Bull Run | CNA

İlk çıktığında 1 doların altında işlem gören bitcoin, 73 bin dolara ulaşarak rekor kırmıştı. Geleceğin yatırım aracı olarak görülen bitcoin, son günlerde yaşadığı dalgalanmalarla yatırımcılarını tedirgin ediyor. 71 bin dolara kadar yükselen bitcoin, ani bir düşüşle 58 bin dolara kadar gerilemişti. Şu anda ise bitcoin 68 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin'in üretim hızının azaltıldığı halving dönemine girmesiyle, kısa sürede rekor kırması bekleniyordu. Birçok uzman, bu dönemde bitcoin fiyatının artacağını öngörüyor. Ancak, son yaşanan olaylar nedeniyle bitcoin tarafında güvenin sarsıldığı ifade ediliyor.

TUNA KAYA: "100 BİN DOLARLARI BİLE KONUŞABİLİRİZ"

Bitcoin yatırımında kritik uyarı; Satmayın, bekleyin - YeniSöke Gazetesi

Ekonomist Tuna Kaya, bitcoin piyasasındaki gelişmeleri değerlendirirken önemli analizler sundu. Kaya, "Bitcoinde 64 bin 500 bandı çok kritik bir bölgeydi. Önümüzdeki dönemde 72 bin doları test edeceğini gösteriyor. Eylül ayı itibarıyla da 83 bin doları görebiliriz, hatta 100 bin dolarları bile konuşabiliriz" diye belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN