Kripto devi iflas etti: Milyonlarca dolarlık şüpheli transfer iddiaları

Kripto devi iflas etti: Milyonlarca dolarlık şüpheli transfer iddiaları

Kripto para devi Genesis'in iflas sürecinde milyonlarca dolar değerinde Ethereum taşımaya başladığına dair ciddi bulgular kripto piyasalarını hareketlendirdi.

Kripto para devi Genesis'in iflası, devasa Ethereum transferleriyle yeniden dikkatleri üzerine çekti. Şirketin iflas sürecinde milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) taşımaya başladığına dair ciddi bulgular gün yüzüne çıktı.

Arkham’ın blok zinciri verilerine göre, Genesis Trading: Bankruptcy Distribution (Genesis Trading: İflas Dağıtımı) olarak etiketlenen bir adreste yaklaşık 360 milyon dolar değerinde 114 bin 503 Ethereum (ETH) birikti. Bu kripto cüzdanı, Genesis ile bağlantılı olabileceği düşünülen bir başka adrese işaret ediyor olsa da Arkham bu cüzdanı “daha düşük güven tahmini” etiketiyle değerlendiriyor. Yani, cüzdanın Genesis’e ait olma ihtimali yüksek ancak kesin değil.

İFLAS SÜRECİNDE ŞÜPHELİ TRANSFER

Daily Hodl'da yer alan habere göre pazar günü dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Söz konusu cüzdan, kurumsal kripto başkomisyonculuk şirketi FalconX’in mevduat adresine yaklaşık 13 milyon dolar değerinde 5.000 ETH gönderdi. Bu büyük transfer, Genesis’in iflas sürecinde milyarlarca dolarlık varlıklarını nasıl yönettiğiyle ilgili soru işaretlerini yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN