Kripto borsalarında yeni trend: Kendi ağlarını inşa etme stratejisi

Kripto borsalarında yeni trend: Kendi ağlarını inşa etme stratejisi

Bitcoin’in 65,260 dolara düşmesinin ardından tekrar 67 bin dolar seviyesine yükselmesiyle birlikte, kripto para borsaları gelirlerini çeşitlendirmek için kendi ağlarını kurma stratejisine yöneliyor. Coinbase’in token çıkarmadan başlattığı BASE ağı büyük ilgi toplarken, Binance ve Cryptocom da benzer adımlar atıyor. Şimdi ise Kraken, gelecek yıl kendi ağını başlatmayı planlıyor.

Bitcoin'in fiyatı 65 bin 260 dolara geriledikten sonra yönünü yeniden pozitif bir şekilde değiştirerek 67 bin dolar seviyesini geri kazandı. Bu esnada kripto para borsaları, gelirlerini çeşitlendirmek için yeni yollar arayışında. Bu yöntemlerden biri, kendi ağlarını inşa etmek, ve Coinbase bu stratejiyi oldukça başarılı bir şekilde uygulamış durumda.

Coinbase’in herhangi bir token olmadan başlattığı BASE ağı büyük ilgi topladı. Ağda kilitli toplam değer hızla artış gösterirken, köprüsünde önemli miktarda ETH bulunuyor. Geçmiş yıllarda Binance’in BNB token’i ile geliştirdiği ağ, yeteneklerini kanıtlarken, Cryptocom gibi borsalar ise önce token’larını çıkarıp daha sonra bu token’ları ana ağlarına entegre etme yoluna gitti.

KRAKEN, KENDİ AĞINI GELİŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR

Şimdi ise Kraken, kendi ağını geliştirmeye hazırlanıyor. Bloomberg'in yakın tarihli raporuna göre, popüler kripto borsası gelecek yıl bu ağı başlatmayı planlıyor. Bu ağ, Binance’in BNB Zinciri’ne benzer olabilir ya da Coinbase’in BASE ağı gibi düşük işlem ücretleri sunarak yatırımcıların ilgisini çekebilir, ancak herhangi bir token çıkarmadan bunu gerçekleştirebilir. Yine de, airdrop olasılığı, airdrop avcıları arasında önemli bir hareketlilik yaratabilir.

Ağın kendine ait bir token’e sahip olup olmayacağı ve diğer ayrıntılar yakında netlik kazanacak. Kripto para borsaları, beklenen boğa piyasalarına en iyi şekilde hazırlanırken, ardından gelebilecek uzun ve durgun ayı sezonlarında hayatta kalmak için stratejiler geliştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN