Kadınlar dünyanın en iyi otomobilini seçti! Araç almadan önce bir kez daha düşünün: İşte kadınların tercihi…

Kadınlar dünyanın en iyi otomobilini seçti! Araç almadan önce bir kez daha düşünün: İşte kadınların tercihi…

Kadınlar dünyanın en iyi otomobilini seçti. Bu tercihten sonra araç alırken bir kez daha düşüneceksiniz. İşte, kadınlara göre dünyanın en iyi otomobili…

Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili 2024 ödülleri kapsamında dünyanın en iyi otomobili belli oldu. 5 kıta ve 52 ülkeden 75 kadın otomobil gazetecisinden oluşan jürinin seçimleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belli oldu.

KADINLAR TERCİHİNİ O MARKADAN YANA KULLANDI

Bu yıl 14’üncü kez düzenlenen yarışmada 75 kadın jüri seçimini Kia EV9’dan yana kullandı. EV9, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik özellikleri ile dikkat çekti. Elektrikli SUV’lar içinde en iyi seçenek olarak gösterilen EV9, bu segmentte türünün ilk örneklerinden olan etkileyici 7 koltuk kapasitesi, 5 m uzunluğuna rağmen sahip olduğu aerodinamik özellikleri, üstün performansı ve çift yönlü şarj ve ultra hızlı şarj özellikleriyle göz doldurdu.

kia-ev9-2.jpg

Oy kullanımı öncesinde onlarca modeli test eden ve her detayı değerlendiren jüri, ilk tur oylamasında 63 aday arasından belirlenen 5 kategorideki en iyi otomobilleri belirledi. Kia EV9 bu oylamada da yenilikçi tasarımı, ileri teknoloji seviyesi, aile dostu iç mekan kapasitesiyle öne çıkarak “En iyi SUV” kategorisinin de kazananı oldu.

kia-ev9-1.jpg

Kia, EV9 modeli ile de aynı ödülü kazandı ve 2 yıl peş peşe önemli bir başarıya ulaştı. Kadınların 2024 tercihleri diğer kategorilerde ise şöyle oldu:

Volvo EX30 (En İyi Aile Otomobili), BMW 5 Serisi (En İyi Büyük Otomobil), Volkswagen Amarok (En İyi 4×4 & Pick-up) ve Aston Martin DB12 (En İyi Özel Otomobil) oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN