İşte bu hafta en çok kazandıran yatırım! Piyasada düşüş paniği başladı: Ne altın ne dolar...Onu alan paraya para demedi

İşte bu hafta en çok kazandıran yatırım! Piyasada düşüş paniği başladı: Ne altın ne dolar...Onu alan paraya para demedi

Bu hafta hangi yatırım kazandırdı? Yatırımcıların merakla beklediği performanslar geldi! Hisse senetli, altın, dolar, fonlar... Piyasada düşüş paniği başladı! Ne altın ne dolar...Onu alan paraya para demedi! İşte haftanın en çok kazandıran yatırımı...

Yatırımcıların merakla beklediği yatırım araçlarının hafta performansları geldi. En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Hisse senetli, altın, dolar, fonlar... Hangisi değer kaybetti; hangisi değer kazandı?

Geçtiğimiz hafta yatırım araçları arasında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Yatırımcıların ilgiyle takip ettiği çeşitli araçların performansları, piyasaların yönü hakkında önemli bilgiler sundu.

BORSA İSTANBUL’DA DEĞER KAYBI

Borsa güne yükselişle başladı - Balıkesir Haberleri

Borsa İstanbul’da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,37 değer kaybetti. BIST 100 endeksi, en düşük 10.838,43 ve en yüksek 11.245,53 puanı gördükten sonra haftayı 10.891,42 puandan tamamladı.

ALTIN VE DÖVİZ KURLARINDAKİ DEĞİŞİM

Kapalıçarşı’da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,86 düşüşle 2 bin 530 liraya geriledi. Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 0,72 düşüşle 16 bin 600 liraya geriledi. Çeyrek altının fiyatı ise 4 bin 190 liradan 4 bin 150 liraya düştü.

Döviz kurlarında da düşüşler gözlemlendi. ABD doları yüzde 0,27 değer kaybederek 32,9680 liraya, euro ise yüzde 0,59 azalarak 35,8090 liraya indi.

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? - Dünya Gazetesi

YATIRIM VE EMEKLİLİK FONLARI PERFORMANSI

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,67, emeklilik fonları ise yüzde 0,99 değer kaybetti. Ancak, yatırım fonları kategorisinde en çok kazandıranlar arasında "Para Piyasası" fonları öne çıktı. Bu fonlar, yüzde 0,95'lik bir değer artışı sağlayarak dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN